1. Informatii administrator magazin online

Site-ul www.matsuru.ro este administrat de catre Alternativ Options SRL cu sediul in localitatea Miercurea Ciuc, str. Harghita nr.79/A, cod postal 530152, judetul Harghita, Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J19/441/2018, Cod de Identificare Fiscala RO 39882769, Tel. +40 749 064279, email. office@matsuru.ro

2. Drepturi de autor

– Vizitatorul/Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarca/utiliza continutul magazinului online Coramet, imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul scris al administratorului intrucat reprezinta proprietatea administratorului,  fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.

3. Preturi

-Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs, contin TVA si nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres acest aspect sau se ofera ca si bonus pentru comenzile mari. In cazul in care pretul nu este afisat, veti avea posibilitatea de a cere o oferta iar un operator va va comunica pretul in cel mai scurt timp posibil.
-Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.
-Pretul imprimat pe factura este acelasi cu cel transmis de operatori in momentul confirmarii comenzii.
-Pretul produselor din magazinul online www.matsuru.ro poate fi diferit de cel din magazinul fizic sau de cele practicate pe standuri in cadrul competitiilor sportive sau expozitii.

4. Modalitatile de plata

– plata la livrare (ramburs)

– plata avans catre contul RO94 INGB 0000 9999 0835 2859, deschis la banca ING Romania, sucursala Miercurea Ciuc

 5. Livrare
 
Societatea noastra este in contract cu firma de curierat S.C. DS EXPRES LOGISTIC S.R.L. (Dragon Star Romania), cu sediul central pe Calea Bucuresti nr. 1., Corp C9, Otopeni, Ilfov. Pentru mai multe detalii privind termenele si conditiile de operarare va rugam vizitati site-ul: http://curierdragonstar.ro/termeni-si-conditii/ Termenele de livrare sunt stabilite de catre firma de curierat dar cu privire la statusul comenzilor si livrarilor inclusiv in curs va stam la dispozitie telefonic pe numarul 0749064279, Luni-Viner intre orele 9-17.
Costul de transport este 27 ron cu tva inclus. Exceptiile sunt specificate in punctul 3.
7. Returnare produs sau/si returnarea contravalorii unei comenz (intreg sau partial)
Pregătiți și asigurați corespunzător produsul pe care doriți să-l returnați punându-l într-o cutie de carton. Adresati-va telefonic sau pe e-mail (office@matsuru.ro) catre societatea nostra informand despre dorinta si solicitarea Dumneavoastra.
Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta: ‘Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.’
Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, urme de folosire excesiva, astfel incat obiectul nu mai poate fi adus la conformitatea initiala.
Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta lovituri, ciobiri, ruperi, zgarieturi sau alte deficiente de natura externa nesemnalate ca fiind defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului in scris impreuna cu poze la adresa de email office@matsuru.ro
Dreptul de retur se pierde si daca produsul a fost intretinut defectuos sau daca produsul a fost folosit in alte scopuri decat cele pentru care a fost fabricat
In cazul in care returul indeplineste conditiile, iti vom returna banii in contul specificat de tine in e-mail. (office@matsuru.ro). Termenul de returnare a banilor este 7 zile lucratoare de la data in care ajungem in posesia bunului returnat.
Costurile de curierat in acest caz sunt gratuite numai daca apelati catre serviciile S.C. DS EXPRES LOGISTIC S.R.L. (Dragon Star Romania) cu care societatea noastra este in contract.
In caz daca solicitati un alt produs ca si schimb puteti apela telefonic sau in scris pe adresa de e-mail office@matsuru.ro
Oricand puteti cere de la noi o factura anteriora, o factura storno anterioara. 
8. Termenul de procesare al comenzilor
Pe langa precizarile din punctul 8.  societatea nostra garanteaza ca daca produsele comandate sunt pe stoc in cel mult 3 zile lucratoare se vor ajunge la beneficiar. Daca stocul este epuizat, unul dintre reprezentanti vor lua contactul cu clientul pentru a comunica termenul nou de livrare. In acest caz clientul are dreptul de a refuza comanda daca nu i se cuvine termenul oferit. Produsle cu stoc epuizat pot avea un termen maxim de 4 saptamani, de la data in cara clientul a fost contactat telefonic sau in scris.
0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este golInapoi la produse
  ×
  ×

  Cart