Despre noi

“If there is effort, there is always accomplishment.”
–Jigoro Kano

Cine suntem?

S.c. Alternativ Options S.r.l. începând cu Iunie 2019 este reprezentantul exclusiv pe teritoriul României al brandului Matsuru ce apartine companiei Matsuru B.V. Olanda.


Scopul nostru

Cu participarea la cât mai multe concursuri organizate de anumite cluburi, asociații și Federații Sportive cât și prin platforma online www.matsuru.ro garantăm o apariție cât mai accesibilă cluburilor, sportivilor și fanilor de arte marțiale.

Ce găseți la noi

Fie vorba de Judo, Jiu-jitsu sau despre alte sporturi în cadrul artelor marțiale la noi veți găsi echipamentele și accesoriile cele mai potrivite pentru toate varstele.Viziunea și oferta noastră

Atât moștenirea cât și averea noastră pe lumea asta sunt copii și tinerii. Noi mereu vom încerca sa ne implicăm în viața cluburilor cu vizitarea lor, cu aparițiile offline pe timpul turneelor organizate în Romania și cu practicarea sportului de noi înșine.
Vom fim aproape de sportivi și de antrenori mai ales de copii cei care practică orice sport sub umbrela sporturilor de arte marțiale. Dovada este și gama foarte variată de echipamente dedicate copiilor și tinerilor. Un copil talentat dacă vrea sa practice astfel de sporturi noi mereu vom încerca sa fim aproape si sa oferim în funcția posibilităților noastre sprijin ca visul să devina realitate.
La noi veți găsi echipamentele de înaltă calitate pentru atleți profesioniști dar nu numai. Echipamentele necesare pentru începători, pentru copii și pentru iubitorii sporturilor de arte marțiale cine urmează antrenamente frecvent sau în stil hobby sunt disponibile într-o gamă foarte largă și diversificată.

Dacă vrei sa lupți în echipamente Matsuru sau dacă pur și simplu vrei sa porti Matsuru, adică vrei sa apari diferit pe saltea sau pe orice alte suprafață de lupta pe timpul turneelor sau pe timpul antrenamentelor cu siguranța vei nimeri bine alegând Matsuru.
0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este golInapoi la produse
  ×
  ×

  Cart